Upper-Intermediate
Leer vloeiend spreken op hoog niveau

Upper-Intermediate

Niveau voor de cursus: B1 of hoger
Niveau na de cursus: B1+/B2-/B2

Deze cursus is voor studenten met een niveau tussen B1 en B2. Als je volop en zonder schroom wilt kunnen communiceren in het Nederlands, dan zal deze cursus je goed verder helpen je doel te bereiken. Niveau B2 heb je nodig als je in een Nederlandstalige omgeving wilt wonen en werken.

Er wordt alleen Nederlands gesproken in de les en de docent zal je waar nodig op een positieve en stimulerende manier corrigeren en uitleg geven. Je zult significant meer vocabulaire leren, aangezien we duizenden nieuwe woorden bij je zullen introduceren die je zult oefenen in conversaties met je medecursisten en docent. We behandelen belangrijke en complexe grammatica, je gaat presentaties geven en foutloos leren schrijven in het Nederlands. We besteden ook veel aandacht aan de typische Nederlandse manier van communiceren en welke zinnen en uitdrukkingen je in welke sitiaties kunt gebruiken. We werken aan je uitspraak en het leren verstaan van de verschillende accenten en tongval die Nederlanders gebruiken.

In de les werken we met het studieboek Nederlands Op Niveau. Er komen veel uiteenlopende nderwerpen aan bod, die allemaal van nut en toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. In onze cursussen zorgen we altijd voor een stimulerende, productieve en gezellige sfeer. Onze studenten voelen zich na de les vaak juist extra energiek en voldaan!

Het NT2 Staatsexamen 2 certificaat is een vereiste als je een universitaire studie in het Nederlands wilt beginnen of als je wilt solliciteren op een baan op hbo- of universiteitsniveau. Wil je je vooral voorbereiden op deze examens? Schrijf je dan in voor onze Nt2 cursus: https://www.abcdutch.com/rotterdam/nl/product/nt2-staatsexamen-ii-prep/

Methode: Nederlands op Niveau ISBN 9789046904411 (€48,50) – niveau B1 naar B2. In 3 cursussen werken we het hele boek door. Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus.

Bekijk onze andere B1-B2 cursus hier: NT2 Examen Voorbereiding

Cursusdata

Cursusinformatie

  • Locatie: Online via Zoom
  • 4 weken, 4 uur p/week
  • Van B1 naar B2
  • 3 - 10 studenten
  • €285

Studenten ervaringen