Semi-Intensieve B1
Verbeter je Nederlands in een rap tempo

Semi-Intensieve B1

Niveau voor de cursus: A2/A2+/B1-
Niveau na de cursus: A2+/B1-/B1

Inhoud: Deze cursus bestaat uit 4 delen: Intermediate 1A & 1B en Intermediate 2A & 2B. Als je huidige niveau A2 is, ben je van harte welkom in de Intermediate 1A en/of 1B cursus. De Intermediate 2 cursussen zijn voor cursisten die al een niveau tussen A2+ en B1 hebben.

Door het volgen van deze cursus zal je Nederlands in een rap tempo naar een veel hoger niveau worden getild. Nieuwe vocabulaire wordt aangeboden via leesteksten en luisteroefeningen en vervolgens maak je je deze woorden eigen door ze zelf te gebruiken in een andere context via spreek- en schrijfoefeningen. Deze manier van leren is zeer effectief gebleken!

Grammatica die al eerder is aangeleerd, wordt op een hoger niveau herhaald en verdiept en het gebruik van uitdrukkingen wordt geïntroduceerd zodat de student vloeiender leert spreken. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. Studie & Beroep, de Samenleving en Communicatie. In de Intermediate 2 cursussen discussiëren we over Politiek en praten we over Kunst.

De lessen zijn afwisselend en cursisten komen en verlaten de school altijd met een glimlach op hun gezicht. Onze enthousiaste en betrokken docenten zullen zorgen dat je met plezier naar de les komt en daardoor met zoveel meer zelfvertrouwen en kennis de school weer zult verlaten. Als leren leuk en interessant wordt gemaakt, wordt het nou eenmaal veel makkelijker!

Er wordt alleen Nederlands gesproken tijdens de les. Mocht er behoefte aan zijn, dan kan de docent natuurlijk ook hier en daar Engels gebruiken om zaken extra te verduidelijken.

Methode: De Sprong ISBN 9789024457656 (€49,95). Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het dan van je docent aan het begin van je eerste les.

Interesse in deelname? Laat het ons weten! rotterdam@abcdutch.com

Cursusdata

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 4 weken, 4 uur per week
  • Niveau: A2/B1
  • 3 - 10 studenten
  • €285

Studenten ervaringen