Online A0-A1
Online Semi-Intensieve Beginnerscursus A0-A1

Online A0-A1

Deze cursus vindt geheel online plaats via Zoom.

Niveau voor de cursus: A0. Je hebt nog niet eerder deelgenomen aan een cursus Nederlands.
Niveau na de cursus: A1-

Deze ABC cursus is voor midden- tot hogeropgeleiden die in een snel tempo niveau A1 willen bereiken. We werken met verschillende thema’s. Tijdens elke les komen alle verschillende componenten aan bod zoals lezen, luisteren, grammatica, woordenschat, spreken en schrijven. Iedere les is op een prettige manier opgebouwd, met tijd voor herhaling, instructie, oefenen in tweetallen of groepjes, en zelfstandig werken. Vaak doen we tussendoor korte spelletjes waardoor de aandacht op een plezierige manier wordt vastgehouden.

We zullen je de basis van de Nederlandse taal uitleggen. We starten met het alfabet, werkwoorden in de tegenwoordige tijd, het gebruik van de lidwoorden de en het, de zinsopbouw, vocabulaire, de dagen van de week, klokkijken, familie, afspraken maken, voorstellen doen, je mening uitdrukken en we oefenen hoe je kunt communiceren bij het winkelen en boodschappen doen. Daarnaast gaan we verder met het gebruik van het adjectief, het woordje ER, de personale pronomen, verwijswoorden, woordvolgorde, het gebruik van conjuncties in hoofdzinnen en bijzinnen en de verleden tijd perfectum.
De thema’s winkelen, vervoer en vrije tijd komen aan bod en door middel van voorbeelden en oefeningen zul je leren hoe je kunt communiceren in winkels en horeca, hoe je informatie kunt inwinnen en begrijpen tijdens het reizen met openbaar vervoer en hoe je gesprekken kunt voeren met vrienden en familie over wat je graag doet in je vrije tijd.

Er zullen nooit meer dan 10 cursisten in een groep zitten, waardoor er altijd veel ruimte is voor vragen en persoonlijke feedback. De lessen zijn levendig en motiverend, onze cursisten komen met veel plezier en boeken daardoor snel vooruitgang!

Bij het studieboek hoort een website waardoor zelfstudie ook makkelijk wordt gemaakt.
Methode: De Opmaat ISBN 9789024431991 (€49,95). Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus.

* Geen les op 01/05 en 04/05

Cursusdata

10 april - 6 juli 2024 woensdag 7:30-9:00u + zaterdag 9:30-11:00u*
13 mei - 10 juli 2024 maandag + woensdag 18:00-20:00u

Cursusinformatie

  • Locatie: online via Zoom
  • 36 uur
  • A0->A1
  • 3 - 10 studenten
  • € 620

Studenten ervaringen