Nt2 Staatsexamen 2 Voorbereiding
De beste voorbereiding op Nt2 Staatsexamen 2: niveau B2

Nt2 Staatsexamen 2 Voorbereiding

Niveau voor de cursus: B1-B2.
Niveau na de cursus: B2

Deze ABC cursus is voor iedereen met een  niveau tussen B1 en B2 en voor diegenen die zich willen voorbereiden op de NT2 Staatsexamens Programma 2. Dit is een cursus voor gevorderden en ideaal voor diegenen die in een Nederlandssprekende omgeving willen studeren of werken. Het toont aan dat je bekwaam bent in het Nederlands.

In de cursus werken we met het studieboek De Finale, dat speciaal ontworpen is om kandidaten voor te bereiden op het examen. Daarnaast werken we met echte proefexamens en elke individuele student ontvangt veel persoonlijke feedback. Alle onderdelen van het examen, Spreken, Luisteren, Lezen en Schrijven krijgen evenveel aandacht. Je zult dieper in de grammatica duiken, je woordenschat wordt verhoogd, je zult vloeiender leren spreken en al je taalvaardigheden zullen rap omhoog gaan.

Er zijn maximaal 3 cursussen nodig om het studieboek door te werken van niveau B1 naar B2 – er zijn echter cursisten die er na 1 of 2 NT2 cursussen al klaar voor zijn. Door middel van echte voorbeeldexamens houden we je voortgang nauwkeurig in de gaten en adviseren je wanneer je klaar bent voor de examens.

Het NT2 Staatsexamen 2 certificaat is een vereiste als je een universitaire studie in het Nederlands wilt beginnen of als je wilt solliciteren op een baan op hbo- of universiteitsniveau.

Methode: De Finale ISBN 9789461055712 (€46,95). Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het boek dan van je docent aan het begin van je eerste les.

* Geen les op 3 mei

Cursusdata

15 maart - 10 mei 2023 woensdag 19:30-21:30u*

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 8 weken, 2 uur p/wk
  • Van B1 naar B2
  • 3 - 10 studenten
  • €275

Studenten ervaringen