Intensief A2+
Verbeter je Nederlands in een rap tempo

Intensief A2+

Deze cursus vindt geheel online plaats. 
Meer info: https://www.abcdutch.com/nl/corona-regeling/

Niveau: A2+ naar B1

Door het volgen van deze cursus zal je Nederlands in een rap tempo naar een veel hoger niveau worden getild. Nieuwe vocabulaire wordt aangeboden via leesteksten en luisteroefeningen en vervolgens maak je je deze woorden eigen door ze zelf te gebruiken in een andere context via spreek- en schrijfoefeningen. Deze manier van leren is zeer effectief gebleken!

Grammatica die al eerder is aangeleerd, wordt op een hoger niveau herhaald en verdiept en het gebruik van uitdrukkingen wordt geïntroduceerd zodat de student vloeiender leert spreken. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. Studie & Beroep en Leefomgeving.

De lessen zijn afwisselend en cursisten komen en verlaten de school altijd met een glimlach op hun gezicht. Onze enthousiaste en betrokken docenten zullen zorgen dat je met plezier naar de les komt en daardoor met zoveel meer zelfvertrouwen en kennis de school weer zult verlaten. Als leren leuk en interessant wordt gemaakt, wordt het nou eenmaal veel makkelijker!

Er wordt alleen Nederlands gesproken tijdens de les. Mocht er behoefte aan zijn, dan kan de docent natuurlijk ook hier en daar Engels gebruiken om zaken extra te verduidelijken.

Methode: De Sprong ISBN 978 94 6105 287 2 (€39,90). Per cursus worden 2 à 3 Thema’s behandeld.
Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het boek dan van je docent aan het begin van je eerste les.

Cursusdata

17 november - 10 december 2021 woensdag 20-22u + vrijdag 18-20u (online)

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 4 weken, 4 uur per week
  • Niveau: A2+/B1
  • 3 - 9 studenten
  • €275

Studenten ervaringen