Pre-Intermediate 2
Bereik niveau A2 en word een effectieve gebruiker

Pre-Intermediate 2

Let op! Deze cursus vindt geheel online plaats via Zoom.

Niveau voor de cursus: A2-
Niveau na de cursus: A2

Na het volgen van deze cursus heb je niveau A2 bereikt. Een zeer belangrijk niveau! Het wordt standaard gezien als het minimum niveau waaraan moet worden voldaan om een taal effectief te kunnen gebruiken in alledaagse gesprekken. Na de cursus zul je dus alles wat er geregeld moet worden in het dagelijks leven, zelf kunnen doen in het Nederlands!

Naast de benodigde grammaticakennis en woordenschat, is ook voldoende zelfvertrouwen onmisbaar bij het daadwerkelijk gaan beoefenen van een nieuwe taal. Er wordt bij ABC Dutch dan ook standaard veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige sfeer zodat je je zelfverzekerd gaat voelen en vol vertrouwen kunt gaan deelnemen aan je Nederlandstalige leef-, werk- en woonomgeving. In de cursus zullen we veel oefenen met het communiceren in verleden, tegenwoordige en toekomstige tijd, door middel van lezen, luisteren, schrijven, spreken, instructie en spelletjes. Er wordt extra aandacht besteed aan opleiding & werk, we oefenen met het voeren van telefoongesprekken, leggen het gebruik van om/te uit en je zult veel leren over Nederland.

Naast groepsgesprekken en -activiteiten, zul je ook veel 1 op 1 contact van de docent ontvangen, zodat je precies op die gebieden wordt geholpen waar jij behoefte aan hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze kleine groepsgrootte in combinatie met onze vriendelijke, enthousiaste en betrokken docenten.

Methode: De Opmaat ISBN 9789024431991 (€49,95). Dit boek wordt gebruikt van Beginner 1 – Pre-Intermediate 2. Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het boek dan van je docent aan het begin van je eerste les.

* Extra les op 6 juni 19:30-21:30u

Cursusdata

21 May - 2 July 2024 dinsdag 19:30-21:30u* (online)

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 8 weken, 2 uur per week
  • Van A2- naar A2
  • 3 - 10 studenten
  • € 285

Studenten ervaringen