Online A2-B1
Leer vloeiender spreken

Online A2-B1

Deze cursus vindt geheel online plaats via Zoom.

Deze ABC cursus is voor midden- tot hogeropgeleiden die hun niveau Nederlands van A2 naar B1 willen verhogen. In de eerste cursus (19 sept – 23 nov) behandelen we de eerste helft van studieboek De Sprong (niveau A2 naar B1-) en in de tweede cursus (12 dec – 29 feb) behandelen we de tweede helft van het boek (niveau B1- naar B1).

Door het volgen van deze cursus zal je Nederlands in een rap tempo naar een veel hoger niveau worden getild. Nieuwe vocabulaire wordt aangeboden via leesteksten en luisteroefeningen en vervolgens maak je je deze woorden eigen door ze zelf te gebruiken in een andere context via spreek- en schrijfoefeningen. Deze manier van leren is zeer effectief gebleken! Grammatica die al eerder is aangeleerd, wordt op een hoger niveau herhaald en verdiept en het gebruik van uitdrukkingen wordt geïntroduceerd zodat de student vloeiender leert spreken. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a. Studie & Beroep, Woonomgeving en Communicatie & Media.

De lessen zijn afwisselend en cursisten volgen de les altijd met een glimlach op hun gezicht. Onze enthousiaste en betrokken docenten zullen zorgen dat je met plezier naar de les komt, waardoor je zoveel meer zelfvertrouwen en kennis ontwikkelt. Als leren leuk en interessant wordt gemaakt, wordt het nou eenmaal veel makkelijker!

Er wordt alleen Nederlands gesproken tijdens de les. Mocht er behoefte aan zijn, dan kan de docent natuurlijk ook hier en daar Engels gebruiken om zaken extra te verduidelijken.

Methode: De Sprong ISBN 9789461052872 (€49,95). Je kunt het boek toevoegen nadat je de cursus hebt geboekt.

* geen les tussen 22 december en 8 januari en 20+22 februari

Cursusdata

12 december 2023 - 29 februari 2024 dinsdag + donderdag 18:00-20:00u*

Cursusinformatie

  • Locatie: online via Zoom
  • 9 weken, 4 uur p/week
  • A2 -> B1
  • 3 - 10 studenten
  • €640,-

Studenten ervaringen