Gevorderd
Geef je Nederlands de maximale boost

Gevorderd

Deze cursus vindt geheel online plaats via Zoom.
Meer info: https://www.abcdutch.com/nl/corona-regeling/

Niveau voor de cursus: B2
Niveau na de cursus: C1

Wauw, als je op deze pagina bent, betekent dat dat je al een superhoog niveau Nederlands hebt! Deze cursus is namelijk bedoeld voor gevorderden die niveau B2 hebben behaald en graag door willen leren naar C1.

Je leert in deze cursus nog vloeiender te worden in het gebruik van de Nederlandse taal. Je zult je woordenschat nog verder verhogen en actief leren deze zelf toe te passen in gesproken en geschreven taal. We zullen je corrigeren waar nodig, zodat je jezelf echt foutloos in het Nederlands zult kunnen uitdrukken.

Naast het gebruik van Nederlands in de dagelijkse omgang, besteden we extra aandacht aan het toepassen van de Nederlandse taal op de werkvloer. Je maakt kennis met typisch academisch taalgebruik en we oefenen met het geven van presentaties. We zullen je leren hoe je overtuigende en foutloze emails kunt schrijven gericht aan collega’s en klanten. Bovendien gaan we door met uitleg geven over wanneer en hoe je al die Nederlandse uitdrukkingen kunt gebruiken.

Meld je aan voor deze cursus als je wilt leren denken, dromen en werken in het Nederlands zonder te veel na te hoeven denken.

Methode: Nederlands naar Perfectie ISBN 9789046904527 (€42,95).
In 1 cursusronde behandelen we een kwart van het boek. Er zijn dus 4 cursussen nodig om het hele boek door te werken.
Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het dan van je docent aan het begin van je eerste les.

* Let op: geen les op 22 februari

Cursusdata

3 november - 22 december 2021 woensdag 18:00-20:00u (online)
11 januari - 8 maart 2022 dinsdag 18:00-20:00u* (online)

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 8 weken, 2 uur per week
  • Van B2 naar C1
  • 3 - 9 studenten
  • €275

Studenten ervaringen