Intermediate 2
Bereik het niveau van vloeiend Nederlands

Intermediate 2

Niveau voor de cursus: A2+
Niveau na de cursus: B1

De focus van deze Intermediate cursus bij ABC Dutch ligt op spreken, uitbreiding van de woordenschat en het gebruik van de taal binnen de context. Het werken in groepjes en tweetallen, het geven van presentaties en het voeren van discussies helpen u actief om in de praktijk te brengen wat u in de les heeft geleerd. De lessen omvatten woordenschat, grammatica, lezen & schrijven, luisteren, spreken en uitspraak, wat je in staat stelt de taal op een communicatieve en academische manier te gebruiken. De lessen zijn altijd leuk en levendig en elke individuele student ontvangt veel feedback. Onderwerpen zijn o.a. Leefomgeving, Politiek, Kunst & Film en Nederland.

Na deze cursus kun je je zelfstandig redden in het Nederlands.

LET OP: In de Intermediate 2 cursus werken we uit de tweede helft van het boek De Sprong. Intermediate 2 is opgesplitst in 2 delen: A & B, die in willekeurige volgorde te volgen zijn. Normaal gesproken zijn er 2 cursussen nodig (A & B) om niveau Intermediate 2 compleet af te ronden.

Methode: De Sprong ISBN 978 94 6105 287 2 (€46,95). Dit boek wordt gebruikt in de cursussen Intermediate 1A, 1B, 2A en 2B. Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het boek dan van je docent aan het begin van je eerste les.

In juli/augustus bieden we Intensieve Zomercursussen, hier vind je alle info: Zomercursussen 2023

Cursusdata

23 mei - 11 juli 2023 dinsdag 19:30-21:30u

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 8 weken, 2 p/week
  • Van A2+ naar B1
  • 3 - 9 studenten
  • €275

Studenten ervaringen