Beginner 2
Dynamische cursus Nederlands voor semi-Beginners

Beginner 2

Niveau voor de cursus: A1-. Je hebt deelgenomen aan de cursus Beginner 1 of een vergelijkbare cursus.
Niveau na de cursus: A1

Als je al enige basiskennis hebt van de Nederlandse grammatica en vocabulaire, dan verwelkomen we je graag in de Beginner 2 cursus. In deze cursus worden de fundamentele bouwstenen gelegd die nodig zijn om de Nederlandse taal te leren begrijpen en zelf actief te leren gebruiken.

We zullen je kennis van de Nederlandse grammatica verder uitbreiden, waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan het gebruik van het adjectief, het woordje ER, de personaal pronomen, verwijswoorden, woordvolgorde, het gebruik van conjuncties in hoofdzinnen en bijzinnen en de verleden tijd Perfectum. De thema’s winkelen, vervoer en vrije tijd komen aan bod en door middel van voorbeelden en oefeningen zul je leren hoe je kunt communiceren in winkels en horeca, hoe je informatie kunt inwinnen en begrijpen tijdens het reizen met openbaar vervoer en hoe je gesprekken kunt voeren met vrienden en familie over wat je graag doet in je vrije tijd.

De lessen zijn afwisselend, interessant, motiverend en nooit saai!
Vanwege de kleine groepen is er altijd veel ruimte voor vragen en feedback.

Methode: De Opmaat (€49,95) ISBN 9789024431991. Dit boek wordt gebruikt van Beginner 1 t/m Pre-Intermediate 2. Je kunt het boek toevoegen aan je winkelmand na het boeken van je cursus. Je ontvangt het boek dan van je docent aan het begin van je eerste les.

Cursusdata

14 mei - 2 juli 2024 dinsdag 17:30-19:30u

Cursusinformatie

  • Locatie: Vijverhofstraat 47
    3032 SB Rotterdam
  • 8 weken, 2 uur per week
  • Van A1- naar A1
  • 3 - 10 studenten
  • € 285

Studenten ervaringen